wij brengen jouw
ontwerp
tot leven

Brokx-Schalken BV buigt bijna iedere draadvorm die u kunt bedenken

Brokx-Schalken BV

Brokx-Schalken BV beschikt inmiddels over 14 moderne computergestuurde driedimensionale draadbuigmachines en is hiermee toonaangevend in deze specialistische markt. Brokx-Schalken BV buigt bijna iedere draadvorm die u kunt bedenken, in draaddiktes van 2 tot en met 12 millimeter voor een grote diversiteit aan markten en producten.

De productie bestaat onder andere uit frames voor lampenkappen, displays, onderdelen voor winkelinrichtingen, de fietsindustrie, de automobielindustrie, de medische sector, de glastuinbouw, voor de tuin- en trendmarkt enz. Overal waar draadproducten worden gebruikt kan Brokx-Schalken BV een oplossing bieden. “U vraagt, wij buigen” is bij Brokx-Schalken BV het motto!

De materialen

De basismaterialen zijn blanke staaldraad, verzinkte staaldraad of rvs-draad. Daarnaast beschikt Brokx-Schalken BV over een uitgebreid puntlasmachinepark om onderdelen van draad, plaat en strip tot een totaalproduct te lassen. Een grote diversiteit aan machines zoals kantbanken, excenterpersen, hydraulische persen en vele andere moderne bewerkingscentra staan tot onze beschikking. Voor een uitgebreid overzicht van ons machinepark verwijzen wij u naar de optie “Machinepark”.

Afspraak is afspraak

Dankzij het uitgebreide machinepark kan Brokx-Schalken BV draadproducten maken voor de meest uiteenlopende branches en toepassingen. Inmiddels produceert Brokx-Schalken BV een variatie van ruim 18.000 producten. Het betreft hier vrijwel altijd ‘productie op maat’. U dient een ontwerp in of bespreekt in een korte ‘briefing’ uw wensen en Brokx-Schalken BV maakt er een draadproduct van, geheel naar uw wens.

Service aan de klanten staat uiteraard centraal: afspraak is afspraak, daar kunt u op rekenen. De no-nonsense mentaliteit van Brokx-Schalken BV zal u zeker aanspreken, met korte lijnen en directe antwoorden.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag. Normaal gesproken ontvangt u binnen 24 uur een offerte per mail.

Binnen onze mogelijkheden en afhankelijk van de complexiteit van het product, maken wij in overleg met u binnen enkele dagen een model van het door u gewenste draadproduct.