IDEE OF ONTWERP
WIJ BRENGEN JOUW
DRAADSTAAL VRAAG
TOT LEVEN

In kleine en grote oplagen op maat gemaakt

Over het bedrijf

BS draadvormen en meer beschikt inmiddels over 14 moderne computergestuurde driedimensionale draadbuigmachines en is hiermee toonaangevend in deze specialistische markt. BS draadvormen buigt bijna iedere draadvorm die u kunt bedenken, in draaddiktes tot en met 12 millimeter voor een grote diversiteit aan markten en producten.

De productie bestaat onder andere uit frames voor lampenkappen, displays, onderdelen voor winkelinrichtingen, de fietsindustrie, de automobielindustrie, de medische sector, de glastuinbouw, voor de tuin- en trendmarkt enz. Overal waar draadproducten worden gebruikt kan BS draadvormen en meer een oplossing bieden. “U vraagt, wij buigen” is bij BS draadvormen het motto!

Display's

Verlichting

Tuin & kassenbouw

Winkelinrichting

Wonen & trend

Roosters & manden

Diversen

Werken bij

Met 30 enthousiaste, ervaren medewerkers en het zeer uitgebreide machinepark staan wij garant voor een optimale levering en kwaliteit van uw draadproducten en draadvormen.

Bent u benieuwd naar wie er achter ons bedrijf zitten en of we nog op zoek zijn naar nieuwe medewerkers kijk dan zeker even verder!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag. Normaal gesproken ontvangt u binnen 24 uur een offerte per mail of fax.

Binnen onze mogelijkheden en afhankelijk van de complexiteit van het product, maken wij in overleg met u binnen enkele dagen een model van het door u gewenste draadproduct.