Machine operator

Brokx-Schalken BV zoekt een machine operator voor de CNC buigmachines:

De organisatie

Brokx-Schalken BV is een gerenommeerd Tilburgs bedrijf met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke inbreng.

Wij zijn actief in de metaalindustrie specifiek gericht op de verwerking van staaldraad tot ruim 18.000 producten zoals onderdelen voor de verlichtingsindustrie, glastuinbouw, rekken, kooien, fronten, displays, winkelinrichting enz. enz.

Het machine park van Brokx-Schalken BV is geschikt voor het buigen van staaldraad van 2,00 MM tot en met 12,00 MM tot diverse 2 en 3 dimensionale producten en het samenstellen door middel van puntlassen, CO2 lassen en mig-mag lassen naar complete producten. Met het moderne machinepark van o.a. 13 CNC buigmachines heeft Brokx-Schalken zo goed als de grootste draadstaal buigcapaciteit van de Benelux en omstreken en hiermee een unieke positie verworven in de markt voor de verwerking van staaldraad.

Wil je zien hoe onze machines draaien? Kijk dan eens op https://www.youtube.com/watch?v=KNaVWz2ca1I

CNC Machine Operator

Functiebeschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van buigwerk op de CNC buigmachines, je zorgt voor het in en uitvoeren van materiaal in de machine, het programmeren, repareren en onderhouden van de buigmachines en tijdens de productie controleer je de producten op de juiste maatvoering.

Werkzaamheden

– instellen en programmeren van de CNC machine aan de hand van modellen en/of tekeningen;

– controles uitvoeren van de output van de machines alsmede op basis van opgegeven toleranties;

– uitvoeren van overige onderhoud, herstel en reparatie werkzaamheden aan de machines;

– uiteraard werken conform geldende procedures en instructies;

Functie-eisen

Van de machineoperator verwachten wij een opleiding op MTS niveau (werktuigbouwkunde of gelijkwaardig), of MTS niveau verkregen door ervaring en aanvullende opleidingen.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Een beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pre. Je hebt een flexibele instelling, weet van aanpakken en je hebt géén 8 tot half 5 mentaliteit. Het spreekt je aan om in een werk- en leerproces opgeleid te worden tot een volwaardig machineoperator.

Indien nodig ben je bereid om in de avonduren aanvullende cursussen en opleidingen te volgen en je bent woonachtig in de omgeving Tilburg.

Geboden

Allereerst een afwisselende functie binnen een prettige werksfeer met ruimte voor vrijheid en zelfstandigheid. Bij de vacature hoort, afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring een salaris dat hoort bij de functie, opleidingsniveau, kennis en ervaring en verder volgens de voorwaarden zoals bepaald in de CAO voor het metaalverwerkingsbedrijf.

Solliciteren?
Wil je meer weten over ons bedrijf of de functie? Stuur dan bij voorkeur een mailtje en/of meteen je CV naar mail@brokx-schalken.nl. Voor algemene vragen kun je altijd even bellen met telefoonnummer 013-570 18 41. Of vul hieronder het sollicitatieformulier in!


Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.