Medewerker mallen, modellen en gereedschapsmaker

Brokx-Schalken BV zoekt een medewerker mallen, modellen en gereedschapsmaker op LTS/MTS niveau WTB met enkele jaren werkervaring.

De Organisatie

Brokx-Schalken BV is een gerenommeerd Tilburgs bedrijf met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke inbreng. Met het moderne machinepark van o.a. 13 CNC buigmachines heeft Brokx-Schalken BV zowat de grootste draadstaal buigcapaciteit van de Benelux en omstreken.

Brokx-Schalken BV is actief in de metaalindustrie specifiek gericht op de verwerking van staaldraad tot ruim 18.000 producten zoals onderdelen voor de verlichtingsindustrie, rekken, kooien, fronten, displays en winkelinrichting.

Het machine park van Brokx-Schalken BV is geschikt voor het buigen van staaldraad 2,00 MM tot en met 12,00 MM tot diverse 2 en 3 dimensionale producten en het puntlassen, Co2 lassen en Tig lassen naar complete producten.

Omdat Brokx-Schalken BV voornamelijk grote series produceert en het proces van modellen maken een belangrijke rol speelt in het bedienen van klanten ligt er een sterke verantwoordelijkheid bij het maken van mallen, modellen en specifieke gereedschappen voor het produceren van deze series.

Functiebeschrijving

In deze functie is er dagelijks, voor aanvang van de werkzaamheden, overleg met de directie en de productieleiders over de uit te voeren werkzaamheden. Een belangrijke taak zal zijn het maken van modellen op verzoek van de klanten, het maken van mallen voor de uiteindelijke productie en het maken van gereedschappen onder andere voor de CNC gestuurde buigmachines en puntlasmachines.

In deze functie wordt er een beroep gedaan op je creativiteit en je sociale vaardigheden. Je bent stressbestendig, en hebt een flexibele instelling.

Functie-eisen

Van deze medewerker verwachten wij een opleiding op minimaal MTS WTB niveau, eventueel LTS niveau met aanvullende opleidingen en een aantal jaren ervaring opgedaan bij voorkeur in een gereedschapmakerij of modellenmakerij. Je hebt een grote kennis van diverse materialen; denk hierbij aan zowel staal, metaal en aluminium, hout als aan kunststof. Bovendien heb je kennis van de diverse verspanende en versmeltende technieken. Je verstaat het vak van mallenmaker als geen ander en ziet het als een uitdaging mallen zo te fabriceren dat ze voor je collega’s zo optimaal mogelijk werken.

Je bent woonachtig in de omgeving Tilburg.

Geboden

Allereerst een afwisselende functie binnen een prettige werksfeer, met ruimte voor vrijheid en zelfstandigheid. Uiteraard is het salaris marktconform en verder volgens de voorwaarden zoals bepaald in de CAO voor het metaalverwerkingsbedrijf. In overleg bestaat er de mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen. Afhankelijk van de bedrijfsresultaten wordt op het einde van het jaar een winstuitkering toegekend.

Salaris

Basis is de CAO voor de metaalverwerkende bedrijven en mede afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Brokx-Schalken BV beloont marktconform.

Solliciteren?
Wil je meer weten over ons bedrijf of de functie? Voor vragen kun je altijd even bellen met Robert Jansen, Directeur, via telefoonnummer 013-570 18 41. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag via het mailadres mail@brokx-schalken.nl. Of vul hieronder het sollicitatieformulier in.

Nieuwsgierig?


Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.