Tig las medewerker

Brokx-Schalken BV in Tilburg is op zoek naar een Tig lasser.

De organisatie

Brokx-Schalken BV is een gerenommeerd Tilburgs bedrijf met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke inbreng. Brokx-Schalken BV is actief in de metaalindustrie specifiek gericht op de verwerking van staaldraad tot ruim 18.000 producten, zoals onderdelen voor de verlichtingsindustrie, rekken, kooien, fronten, displays en winkelinrichting.

Het machine park van Brokx-Schalken is geschikt voor het buigen van staaldraad van 2,00 MM tot en met 12,00 MM tot diverse 2 en 3 dimensionale producten en het punt en tig lassen naar complete producten. Met het moderne machinepark van o.a. 13 CNC buigmachines heeft Brokx-Schalken BV de grootste draadstaal buigcapaciteit van de Benelux en hiermee een unieke positie verworven in de markt voor de verwerking van staaldraad.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar Tig Lassers

Functiebeschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (tig) lassen van allerlei onderdelen uit hoofdzakelijk roestvaststaal draad van 3 tot en met 12 MM tot een grote diversiteit aan zogenaamde “high end” design producten die uiteindelijk hun weg vinden in de woningmarkt. Je moet hierbij denken aan design verlichting en design stoelen uit massief rond materiaal en plaat en strip.

Functie-eisen

Van de tig lasser wordt een opleiding verwacht op minimaal MBO niveau (1&2) en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Indien nodig ben je bereid om aanvullende (tig) las cursussen en opleidingen te volgen in de avonduren en je bent woonachtig in de omgeving Tilburg.

Geboden

Allereerst een afwisselende functie binnen een prettige werksfeer, met ruimte voor vrijheid en zelfstandigheid. Uiteraard is het salaris marktconform en verder volgens de voorwaarden zoals bepaald in de CAO voor het metaalverwerkingsbedrijf. In overleg bestaat er de mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen.

Salaris

Basis is de CAO voor de metaalverwerkende bedrijven en mede afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Brokx-Schalken BV beloont marktconform.

Solliciteren?
Wil je meer weten over ons bedrijf of de functie? Voor vragen kun je altijd even bellen met Robert Jansen, Directeur, via telefoonnummer 013-570 18 41. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag via het mailadres mail@brokx-schalken.nl. Of vul hieronder het sollicitatieformulier in.

Nieuwsgierig?


Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.